Alueen pianokonsertit

Tähän listataan puolivuosittain ammattitaiteilijoiden piano- ja pianokamarimusiikkikonsertteja, joita järjestävät muut tahot Pirkanmaalla.

Ilmoitathan tulevista tai listalta puuttuvista konserteista: pianoseura(AT)gmail.com

TAMPERE FILHARMONIA

29.8. klo 19 Iso sali: Javier Perianes, piano; Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari (mm. Beethoven: Pianokonsertto nro 4)

30.8. klo 19 Iso sali: Javier Perianes, piano; Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari (mm. Beethoven: Pianokonsertto nro 4)

23.9. klo 15 Pieni sali: Faunien iltapäivä: FINESTre-kvartetti; Aleksi Mäkimattila, käyrätorvi; Hanna Parviainen, viulu; Hanna-Leena Savolainen, piano (mm. Brahms: Trio käyrätorvelle, viululle ja pianolle)

28.9. klo 19 Iso sali: Peter Jablonski, piano, Antoni Wit, kapellimestari (mm. Dohnányi: Variations on a Nursery Tune)

28.10. klo 15 Pieni sali: Faunien iltapäivä -konsertti: mm. Janne Pesonen, klarinetti; Anna Angervo, viulu; Elina Sipilä, sello; Ville Hautakangas, piano (Messiaen: Aikojen lopun kvartetto)

23.11. klo 19 Iso sali: Nicholas Angelich, piano; McFall, kapellimestari;  (mm. Brahms: Pianokonsertto nro 2)

Konsertti on osa Pirkanmaan pianofestivaalin ohjelmaa.

30.11. klo 19 Iso sali: Behzod Abduraimov, piano; Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari (mm. Grieg: Pianokonsertto)

KANGASALA-TALO

13.9. klo 19: Iiro Rantala, piano (”Finnish Calendar”)

3.10. klo 19: Avanti! Kamariyhtye: Anna-Leena Haikola, viulu, Eriikka Maalismaa, viulu, Tuula Riisalo, alttoviulu, Mikko Ivars, sello; Kari Kriikku, klarinetti; Jouko Laivuori, piano (mm. Schumann: Pianokvintetto, 2. osa)