Alueen pianokonsertit

Tähän listataan puolivuosittain ammattitaiteilijoiden piano- ja pianokamarimusiikkikonsertteja, joita järjestävät muut tahot Pirkanmaalla.

Ilmoitathan tulevista tai listalta puuttuvista konserteista: pianoseura(AT)gmail.com

TAMPERE FILHARMONIA

26.1.18 klo 19: Tampere Filharmonia ja Mario Venzago, solistina Alexander Gavrylyuk (Schumann)

16.3.18 klo 19: Tampere Filharmonia ja Tung-Chieh Chuang, solistina Dejan Lazic (Brahms: Viulukonsertto, sov. pianolle ja orkesterille: Dejan Lazic)