Tapahtumat

22.–24.11.2019

Tampereen Musiikkiakatemia, Pyynikkisali

F. E. Sillanpään katu 9, Tampere

 

Antti Siiralan resitaali:

Tampere-talo, Pieni sali

Yliopistonkatu 55, Tampere

PIRKANMAAN PIANOFESTIVAALI

Pe 22.11.

Hans Pålsson, pianotaiteilija ja professori (Malmön musiikkikorkeakoulu), luennoi mm. tulkinnasta, tekniikasta ja harjoittelusta. Vapaa pääsy.

Kristiina Junttu, pianotaiteilija, opettaja (Itä-Helsingin musiikkiopisto) tutkija (MuT) ja kouluttaja pitää pianokurssin etupäässä musiikkiopistotasoisille lapsille ja nuorille.

Tarkat kellonajat ja ilmoittautumisohjeet kurssille julkaistaan syyskuuhun 2019 mennessä.

 

klo 19

Samuel Eriksson, Alma Meretoja, Venla Männikkö ja Arne Stevanovic – Turun Pianoaura-kilpailussa tammikuussa 2019 palkitut nuoret pianistit – esiintyvät yhteiskonsertissaan. Kilpailu oli avoin Ahvenanmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen musiikkioppilaitoksissa opiskeleville.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

 

La 23.11.

klo 12 ja klo 14

Nuoret pirkanmaalaiset pianistit esiintyvät kahdessa konserttikatselmuksessa. Konserttien kesto on noin yksi tunti. Jokainen kilpailija saa henkilökohtaista palautetta soitostaan.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €

 

klo 19

Antti Siirala, yksi Suomen menestyneimmistä pianotaiteilijoista – soittaa sooloresitaalissaan Tampere-talolla Schubertin ja Rahmaninovin teoksia.

Harvoin Suomessa!

Liput 32/27/20 € Lippupisteestä ja Tampere-talon lipunmyynnistä

Tuotanto: Tampere-talo ja Tampereen Pianoseura ry

 

Su 24.11.

klo 10–16

Antti Siirala, pianotaiteilija ja professori (Münchenin musiikkikorkeakoulu) pitää mestarikurssin tamperelaisille pianonsoiton opiskelijoille. Tilaisuus on yleisölle avoin ja siihen on  vapaa pääsy.

Ilmoittautumisohjeet ja kurssihinnat aktiiviosallistujille julkaistaan syyskuuhun 2019 mennessä.