Tapahtumat

Tampereen pianoleiri järjestetään seuraavan kerran 13.-17.6.2022 Pirkanmaan musiikkiopistolla. Opettajina ovat Annika Hautamäki-Hänninen (Tampereen konservatorio), Jani Aarrevaara (Tampereen konservatorio) ja Kirsimarja Kiviruusu (Valkeakosken musiikkiopisto). Osana leiriä ovat improvisaatiotyöpaja, jota pitää Karla Suvanto (Porin konservatorio) ja säveltäjä Eetu Lehtosen sävellystyöpaja. Leirillä toimii vapaa-ajanohjaaja. Leirin päätöskonsertti järjestetään 17.6.

Hinta 270/230 e (sis. soittotunnit 45/30 min, pajatunnit ja lounaat)

Ilmoittautuminen osoitteessa tampereenpianoleiri2022.nettilomake.fi 15.5.2022 mennessä.

Leirivastaavana toimii Annika Hautamäki-Hänninen. Lisätiedot pianoseura@gmail.com

David Munk-Nielsen

Kuva Ville Hautakangas

David Munk-Nielsen: Ravel, Chopin – Kangasala-talo

Tampereen pianokilpailun syksyllä 2021 voittanut David Munk-Nielsen konsertoi Kangasala-talolla ti 8.3.2022 klo 19. Pianoresitaalin säveltäjäniminä ovat Beethoven, Sibelius, Scriabin, Chopin ja Ravel.

Liput Kangasala-talolta
Peruslippu 18 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 15 €
Alle 18-v. 8 €

Liput Lippu.fi
Peruslippu 20,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 17,50 €
Alle 18-v. 9,50 €

+ toim.maksu

Pirkanmaan pianofestivaali 2021 järjestetään Pyynikkisalissa Tampereen konservatoriolla la 27.11.2020. Festivaalipäivän aloittaa pianotaiteilija Eero Heinosen mestarikurssi alkaen klo 10 ja päivän päättää klo 18 alkava Nuorten pianistien konsertti, jossa esiintyvät Pirkanmaan musiikkioppilaitosten pianonsoiton oppilaat ja opiskelijat. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Pirkanmaan pianokilpailun 2020 tunnelmia

Kuvat Ville Hautakangas.