Pirkanmaan pianokilpailuun 42 nuorta pianistia

Pirkanmaan pianofestivaalin 22.–25.11.2018 yhteydessä järjestettävään alueelliseen Pirkanmaan pianokilpailuun on ilmoittautunut 42 nuorta pianistia ympäri maakuntaa. Pianistit kilpailevat neljässä eri ikäsarjassa Tampereen Musiikkiakatemialla. Tampereen Pianoseura järjestää kilpailun nyt ensimmäistä kertaa.

Tervetuloa kilpailemaan ja seuraamaan lasten ja nuorten esityksiä Tampereelle!

Avustuksia vuoden 2018 toimintaan

Suomen Kulttuurirahasto tukee apurahallaan Tampereen Pianoseura ry:n toimintaa alueellisen pianokilpailun järjestämiseksi Pirkanmaan pianofestivaalilla marraskuussa 2018. Taiteen edistämiskeskus myönsi erityisavustuksen Tampereen pianoleirin toteuttamiseen kesäkuussa 2018. Parhaat kiitoksemme!

Toiminta-avustus Tampereen kaupungilta

Tampereen kaupungin sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta myönsi Tampereen Pianoseura ry:lle 30.3.2017 päätöksellään toiminta-avustuksena 2000 €.

Toiminta-avustusta käyttäen voimme toteuttaa mm. nämä kotisivut. Kiitos Tampere!